i found it

hejdär, nu har jag kommit hem från linus och allt, eller ja kom hem ca 8 , efter det har jag ätit och kollat crossmoppar :) bara ett år kvar och jag längtar SOMFAN ! har hittat moppen jag vill ha, så jävla fin är den, fast ska lacka om den och sånt till svart och rosa trorjag, sen får linus trimma den åt mig :) kan visa en bild på den här nere :) jaja ska göra mat inför imorrn för då är det friluftsdag så vi ska ha med oss matsäck, jaja nu ska jag dra mig , hade så gött :)

den ser ganska liten ut, men är man kort så kan man inte ha så hög moppe ;)

C'ya

godmorgon

heej , här får ni ett inlägg av en morgontrött sara :)
Idag åker jag till linus efter skolan så blir kanske uppdaterning där annars så skriver jag runt kl 7 , här får ni dagens outfit också !

tisha-sportshopen
linne under-hm
mjukis-umbro
byeee

trött som ett paraply (?)

hejdär, här får ni ett inlägg från en mycket trött sara, och även flummig som ni ser i rubriken :D
idag har jag haft skola, sen va på stan med linus och några andra, sen åka hem och träna, nu sitter jag här och är helt slut i hela kroppen så blir ett kort inlägg, ingen dagens outfit heller sorry för det, men imorrn ska det blir bättre :)
Nu ska jag ringa linus sen sova så good night sleep tight :)

.

HEEEJ ! VET NI VAD ? jag har levt i 5 142 dagar :D kolla själva hur lång tid ni har levt på:
http://www.kalkyleramera.se/vardag/dagar-levt.php

Och att jag och linus varit tillsammans i 261 dagar :)
Och att det är 336 dagar kvar tills min nästa födelsedag :)

så kul har jag just nu :p

19.18

hejdär ! idag så har jag damsugit nästan hela huset, fick 150 spänn så det kändes väll rätt okej, har känt mig riktigt förskyld idag så stannade hemma, hoppas det går över tills imorgon, efter jag städat tog jag bussen ner till stan, köpte lite naturgodis som jag var himla sugen på, tog bussen hem, när jag kom hem gjorde jag en smoothie
½ halv banan
1 dl hallon
2 ½ dl yougurt med vanlijsmak
+ lite lite socker om den blir lite för sur

så blev den, dålig kvalite för tog med mobilen, och den ser ganska äcklig ut men den är riktigt god :)


yummi :$

dagens mys outfit
tisha - sportshopen
mjukis- umbro

seeeeeeeeeeeeeeeees

förlåt förlåt förlåt :$

blev ingen bloggning igår som ni kanske såg , det var nämligen så att jag träna från 10-12 sen kom linus och hämta mig innan halv 1, åkte till sportshopen och köpte ett linne och tre t-shirtar som jag visar snart här nedan, efter det drog vi till stan, åt kebabtallrik och tjocka oss, sen drog vi till pt, satt och tjöta ett tag med några, så skulle jag åka hem och hämta filtar tills utomhus bion , och linus hade tappat sitt busskort så han kunde inte åka med, så jag tog bussen hem och ner igen , hoppade av vid monalisa och gick till okq8 för där va linus kevin sebbe herman och syl ? dom höll på att greja med bilen så ja linus och kevin gick iväg, sen skulle vi åka tillbaka till stan , så jag fick sitta i linus knä för det fick inte plats annars, och sebbe kör jääävligt fort , så typ på varje gupp så flög jag upp i taket , men fyfan vad kul det va haha :) sen åkte vi till stan, jag linus och kevin gick runt lite gick och köpte chips dricka och godis , sen mot utomhusbion, träffa massa trevliga människor , filmen var faktist roligt och det va mysigt på högsta nivå , förutom att vi hade en minifilt till 3 pers så ja det gick inte så bra , men nu ska jag sluta tjöta och visa vad jag köpte :)


sakerna jag köpte

t-shirt reebok REA 75 kr(300kr)

closer look..

t-shirt ripzone REA 100 kr(300kr)

t-shirt blend REA 50 kr(250kr)

linne- REA 100 kr(300kr)

ja det var allt , btw så är tshirtarna mycket snyggare i verkligheten , jaja nu ska jag nog gå ut med tina -.-
ses senare !

my closet ..

Tänkte visa några av mina ringar och en skjorta också.



ringar från vänster : blomma-forever21 newyork
lejohuvud-jc
döskalle-gammal
dem tre sista är från hm

glömde denna
från jc


skjortan är jätte gammal men super mysig :)

detaljer .

Fredags mys !

Hejsan ! Nu sitter jag här och kollar på tv och myser med marabou digestive. Ska lägga ut lite bilder när jag målade naglarna och sånt. Vet int riktigt va jag ska skriva så här kommer bilderna.

detta nagellacket använde jag :)

i verkligheten är det mer rött än oranget

kommer ett till inlägg snart :)

@ coddan

hejdär , sitter på pt just nu , nils linus och kevin sitter och spelar cs.
sorry för att nils e så dum i huvvet (:
penis//nils
blev ingen dagens outfit men det kommer ikväll när jag kommer hem, jaja nu ska dra
byebye

girl next door

hejdär , nu har linus åkt hem och jag har fixxat till lite här hemma, kvällens outfit kommer iaf här , jaja idag har jag tränat tennis för första gången på hela sommarlovet, var otroligt ovant och svårt, men det blir nog bättre sen.

linne-jc
shorts-cubus

jaja nu ska jag dra mig
byebye

Dagens !


Här kommer ett snabbt inlägg för ska dra snart
Bloggar mer sen !

linne- ?
adidas tröja-intersport
cykelbyxor-klippt själv

Cya

New stuff

Hejdär , nu är jag hemma och har precis ätit, har vart med linus idag och vart på torp , visar vad jag köpte där snart , men nu ska jag kolla vidare på fångarna på fortet.

ring- 40 kr , dålig kvalite jag vet :P

ring- 60 kr

armband - 10 kr


armband - 10 kr

mössa- 20 kr

ja det var nog allt tror jag , jaja nu ska jag kolla vidare
hörs imorrn !

@ baby

heej ! nu är jag med linus hemma hos han, myser och äter choklad , men nu ska vi kolla på film , pussheeeej !

Outfit !

Blir ett snabbt inlägg, bussen går om ca 20 min så ska hinna fixa lite innan dess också , men här kommer dagens iallafall :

linne-gina
kofta-carlings
cykelbyxor-klippt själva

hare så bra för det kommer inte jag ha :p

good night !

Hejdär, har kommit hem och värmt mig efter kvällens match, herrejesus va kallt det va, de senaste 10 minuterna har jag jagat efter en långben, den vägrar dö :O
jaja nu ska jag städa ett gryyyymt stökigt rum , jaja hejdåå och godnatt, mer bloggning imorrn !

@ home

Heeej !
Nu sitter jag här med linus, vi kollar på family guy och har de allmänt trevligt, efter skolan så drog jag och linus till torp och kika lite, sen nästan direkt hem till mig, jaja nu ska jag va lite social , ha de gött
C'ya

In a hurry !

Har sketa brottom till skolan så blir ett snabbt inlägg, bloggar senare runt kl 4, men här har ni dagens  iallfall

morgonfaceeeee xd
blått linne-rut mfl
hög midjekjol-gina
cykelbyxor-klippt själv

byebye

Sorrysorrysorry :$

Hejdär, förlåt för dålig uppdatering, kommer bli mycket med skolan nu i åttan, mycket läxor och så, så det blir kanske bara 1-2 inlägg om dagen, hoppas ni vill läsa min blogg endå, men jajaa nog om det, idag så har jag vart i skolan, fått en nu klassföreståndare pontus heter han, inte så intressant men nu vet ni.

Sen efter det missa jag och viccan bussen så fick vänta en halvtimma, sen drog jag hem och bytte om , drog ut till norgården och träffa linus, jimpa jojje stahre å några, drog hem med linus och bara softa hela dagen, sen drog han och jag drog på träning som ni kanske läste, jaja nog om det, tog ingen dagens outfit men får ta morgondagens outfit.


blir detta linnet
&&&&&&&&&&&&&

denna tröjan med svart cykelbyxor

Jaja ses imorrn , skriver kanske på morgonen annars på kvällen eller efter skolan, förresten, denna veckan har jag träningar och sånt nästan varje dag, så räkna med dålig uppdatering.
CYA

In the car..

Sitter i bilen hem från träning, ska duscha och städa rummet sen blir det nog bloggning, runt kl 9 skriver jag nog, jaja nu är jag snart hemma så skriver sen<3 Kramis:)

@undavallen

Hejsan , blir ett snabbt inlägg nu , för jag är snart framme vid träningen, skriver mer ikväll , förlåt för jag inte skrivit men det blev inte av, men nu ska jag träna pusshej:)

DagenS

dagenS: Linne-gina Tröja-gina Shorts-cubus Blir en mobil blogg nu då , hinner inte sätta på datan , ja iaf nu sitter jag och väntar på att viccan ska hämta mig , blir kanske något inlägg under skolan annars ses vi efter 3 nångång. Pussokram

My little friend..

Hej där, sorry för dålig uppdatering ska bli bättre på det jag lovar, har vart på kost utbildning idag , faktist ganska intressant, jaja sen drog jag hem och åt sen drog jag till nathalie, vi softa och snacka lite skit, sen gick vi ner mot stan, va i stan lite och så, sen skulle jag dra till caroline, så mamma kom och hämta mig, vi åkte dit och åt äppelpaj och rabarber paj :) fick även 300 spänn som födelsedagspresent :D tackartackar :) nu är jag hemma, har rakat benen och duschat, så känner mig lite fräsch så..
men blir ingen dagens outfit men kan visa en bild på hur den ser ut ungefär

bara att jag hade cykelbyxor istället, och ett vitt linne.

Jaja nu ska jag prata med linus som väntar på mig, hehe (a)
btw jag får träffa han imorrn wiiiiieee :D


här är jag och min älskling :)
Pusshej

ny header :)

Nu ser ni att jag skaffat en snabb enkel och ganska tråkig header men den får räcka sålänge, la bara in den så fixar bredden och sånt längre, ska även göra så att min blogg är i mitten, alltså centera den men det verkar inte funka för mig :O jaja P&K

I am awake, and I am alive

Godmorgon, eller ja , igentligen vaknade jag kl 9 men har bara degat och sånt fram tills nu. Idag ska jag på någon dietist utbildning med laget, sen träffa nathalie :D , och sen ikväll ska jag träffa caroline :) Har ett späckat schema idag men det kommer nog bli toppen :)
Dagens outfit kommer nog snart, har bara så svårt att välja kläder :o känns som garberoben är tom. Jaja nu ska jag ner och äta frukost så C'ya later :D

21.39

Hej igen, detta blir mitt sista inlägg idag eftersom snart så börjar skolan och idag ska jag lägga mig senast halv tolv, så ska städa rummet och fixa till mig och sånt innan det, imorrn ska jag på någon jävla utbildning med laget, kommer lir skit tråkigt men det får man överleva, sen ska jag nog träffa nathalie som jag saknar enormt just nu , men nu ska jag stänga ner datan, med detta säger jag adjö och godnatt <3

@ my place

Hej där kött och blåbär :)
Nu sitter jag här med linnda " svarta mössan" mustafa :)
Vi har vart på stan för att leta frisör för linnda skulle färga sin lugg röd, men inget va öppet så vi chillade bara runt,  åt bröd med kebabsås, gott som fan :D sen började vi vår långa resa hem mot mig, tog ca 2 timmar för oss att ta oss från stan hem till mig, men vi stannade flera gånger på vägen och vilade, och sen köpte vi kokosbollar och hallonsoda på konsum, trevligt trevligt har vi haft det :) Nu sitter vi och lyssnar på motörhead och ska snart äta rabarberpajj som jag gjort , här får ni en bild på oss sötnosar right now , men nu ska vi dra och keeeeeeeeeeeekAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ha det så gott för det ska vi va :D


On my way, almost out the door..

Blir ett snabbt inlägg nu för ska dra om en stund, ska möta linnda vi sandersdalar kl 2 så måste skynda mig, för jag ska hinna baka en rabarber paj innan det också , så det blir ett snabbt inlägg nu , men hinner lägga in dagens outfit också.


rosa linne- bikbok
kofta-cubus
leggins-lindex
ringar- (syns inte) century21 -new york
till det blir det vita skinnconverse.

slänger också upp en bild på mig och min hund :P

gullig va ? :)

jaja nu drar jag mig, ha det bra :)

Good moorning fellows!

Nu är jag vaken och ska snart gå ner och äta frukost, tänkte igentligen gå upp halv 9 inför skolan men det sket sig och blev halv elva istället :p
snart ska jag äta frukost och göra mig iordning, dag ska jag träffa linnda den fina , men det blir inte föräns 2-3 så har massa tid nu, då passar jag på att städa mitt rum, duscha, fixa naglar, städa min garderob, kolla lite kläder på internet och sånt. Tänkte även hjälpa till lite hemma eftersom jag brukar få pengar då hehe (a)
I min förra blogg var det någon som ville att jag skulle ha som kenza typ, att lägga ut något plagg ibland och skriva om det , och det kan jag väll göra när jag har tid, så tänkte börja att lägga ut en bild på hela min garderob nu, har väldigt lite kläder nu eftersom jag rensade ut ca 16 icakassar fyllda med kläder för ca 2 veckor sen.



där har ni min garderob, stökig som vanligt och ganska lite, observera att det ligger linnen och toppar och sånt bakom dom första två högarna också.
Jaja, där har ni den, och imorgon tror jag att det blir ett första



All alone, smoking his last cigarrete..

Hej där, stängde av datan utan att tänka mig för så det får bli en mobilblogg , just nu ligger jag här i sängen la precis på telen med linus , han mobil dog , haha ska berätta värsta gulliga grejen , det typ pep till som det alltid gör 10 sek innan mobilen stängs av , så sa han , nu dör min mobil snart så jag säger att jag älskar dig nu , jag älskar dig :) värsta gulligt sagt ju :) denna kväll har jag ätit kräftsoppa med vitlöksbröd och målat mina naglar svarta , har kollat in lite kläder jag ska köpa, men jag ska faktist sluta shoppa , tro det eller ej men vill lägga mina pengar till något vettigare , så no more shopping . Och förresten statistiken har sjunkit så komigen nu och berätta för era kompisar om min blogg:) Nu ska jag nog läsa lite och tända några ljus och ha det allmänt trevligt. Good night sleep tight <3

Straight from my heart..

Nu har jag lagt till en ny kategori, får jag presentera :
Sara tycker till !
Jag är en tjej som är väldigt envis och med mycket åsikter och jag har valt att dela ett par av dem med er. Så varje gång det ploppar upp något i mitt huvud skriver jag det här.

1#
Härmapor !
Jag har blivit trött på folk som härmar andra, om man hittar en underbart snygg tröja eller ett par byxor som är 2 die 4, så vill man inte att sin kompis köper en likadan, man tycker det är okej om den frågar, men jag blir igentligen bara irreterad. För nästan alla säger att andra härmar varandra och att man borde ha en egen stil istället för att härma andra, när dom gör likadant, visst man äger inte ett plagg om man har köpt det, men vänner borde ändå fatta att man vill inte att dom ska ha en likadan. En FET diss till folk som härmar !

2#
Falska vänner !
Äkta vänner är vänner som bryr sig om en, som stöttar vad som än händer, som man har kul med. Jag hatar falska vänner som snackar skit bakom ryggen, been there done that, men det är över nu, om man ser en ful tjej på stan, måste man då säga det ? kan man inte bara hålla det inom sig själv istället. Jag känner mig jävligt sviken av mina vänner, inte alla men några, som jag knappt träffat i sommar, som inte äns brydde sig om min födelsedag eller att köpa en present även fast jag köpte present till dom. Som dissar mig gång på gång för någon annan, men det är fan slut nu, jag kan klara mig själv, det finns två stycken äkta vänner som jag litar på till 100% - nathalie kindhult & linnda mustafa är namnen , och dom är verkligen äkta vänner. Så till alla äkta vänner där ute, keep up tje job !<3
En fet hiss till äkta vänner en fet diss till falska vänner ..

@ amandas

Hallå där, nu fick jag äntligen datan av en seg amanda men jag tycker om henne ändå :p
Jaja vi har iallfall kommit hem från göksäter som jag berättade i mobil-inlägget. Fanns inte jätte mycket där men plockade på mig endel ändå, och man tror ju att man har köpt så lite och billigt, men när man står där framme i kassan så blir det alltid mer. Mitt pris landade på 476 kr , och jag hade en 500hundring med mig så det va lite tur.
Men nu kommer lite bilder :


parfym- 49.50 kr


nagellack ett ljus rosa och ett mörkblått,25 kr styck, det ljus rosa är mer till fransk manikyr.



ljus :
18 kr styck

bodybutter :vanilj doft 10 kr
body scrub: mango doft 10 kr


rakhyvlar 23 kr för 4 st


ringhållare - 45 kr


hårspännen - 20 kr styck

jaja nu drar jag mig , köpte lite hårnålar och sånt också andra små grejer, C'ya

I miss you..

Hejsan! Nu sitter man och mobilbloggar hemma hos amanda medans hon sitter vid datan. Det har vart toppen iaf, spenderade ca 500 spänn på bara massa skräp , men men thats life som jag brukar säga, nu bloggar amanda så efter det ska jag sitta och blogga och då kommer det bilder på vad jag köpt. Saknar linus väldigt mycket just nu, får träffa han igen på måndag. Jaja nu ska jag dra mig. C'ya

@ amandas

hej där , nu sitter jag hos amanda med amanda, men nu är hon på toa hon kommer väll snart om hon inte bajjsar :p
vi har myst lite med chips och godis , kollade på wildchild och så, mycket trevligt, drar somsagt med henne tillgöksäter imorrn, så det blir najjs , jaja nu vill nog amanda ha datorn så nu får jag dra mig, men pusshej :)

blev denna film :)



tummen upp :d

hare bra

Tomorrow i'll be gone..

Hej där ! nu sitter jag här vid datan och smsar med amanda, sover nog över med henne idag och följer med till jöksäter imorrn, blir nog bilder senare, jaja nu ska jag dra mig, slänger upp en dagens outfit oxå.




linne-gina
kofta-wani
leggins-bikbok
ringar-h&m

pusshej

Me and my guitar..

Nånting hände och mitt förra inlägg försvann, men nu sitter jag här, mina kusiner är här också men ska åka snart, sen blir det att träffa amanda, sover nog hos henne och imorrn taggar vi jöksäter :)
Men nu ska jag äta och sen va med kusinerna, bloggar nog ikväll.
Pusshej !

Save tonight, and fight the brake of dawn..

Hej där, har precis kommit ur duschen. Spelade somsagt match förut, gick inte så bra, även fast vi hade ganska bra spel och så , så ville inte bollen in, men jaja thats life..
Nu har jag fört över lite bilder från kameran, så det kommer några snart.


haha en liten söt bild på mig och leticia på eskil



en liten osöt bild på mig men söt på clariis at eskil



den fina jackan jag fick i födelsedagspresent av linus, så grymt snygg är den.





sakerna jag köpte i gbg
linne-gina rea 50 spänn


linne-bikbok rea 29 ynka svenska kronor


nätlinne-bikbok rea 29 kr


linne-rut mfl rea 50 spänn



kofta- cubus 249 kr , blev helt kär i den när jag såg den, riktigt kap :)






ringar- h&m 49.50



har satt upp massa bilder från england,frankrike,italien och snart kommer mer på vänner och new york. blev as nöjd :)
glöm inte att spana in min fina nalle som jag fick av linus, självklart döpte jag den till linus :)



closer look.



me right now, nyduschad och inte alls snygg xd

kvällens syssla går till att fixa naglar, och prata med pöjken min.



nu har jag nog lagt till allt jag ville ha med, ursäkta att jag fortfarande inte fixat en header men detta beror på att min data har crashat så sitter på min gamla och där finns inga bilder , men såfort jag får tag i bilderna, eller om jag får det så kommer det en header.

men detta säger jag adjö
godnatt sleep tight



When I was little, my father said, that everything will always be ok..

Hej där :)
Kom precis in, har gått med linus för han skulle hem, imorrn så åker han till nått offroad meeting eller något, bilar och killar nivet..
kommer sakna han men han kommer ju hem på söndag igen :)
Så nu sitter jag här och tar det lungt lite, har ätit fläskfile och klyftpotatis med bearnaise sås, gott :)
Kl halv sex ska laget mötas vid thores för att tagga inför matchen mot rössö halv sju tror ja den börja. Ikväll tror jag att jag ska möblera om lite i mitt rum. Jaja nu ska jag dra mig, blir nog ett inlägg ikväll också.
Puss&kram (:

bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1933611/ssaralovisa?claim=wask3x36vkd">Följ min blogg med bloglovin</a>

snowland

Hejsan !
Tänkte skriva av mig lite nu, satt och tänkte på att skolan börjar snart. Inte kul alls, men sen börja jag tänka på vintern, hur otroligt mysig den är igentligen,jag kommer ihåg förra vintern, så sjukt mycket snö så att man trodde på en andra istid, men ändå så mysigt, att varje dag efter skolan komma hem och mysa med filtar och varm choklad, att varje morgon i väntan på bussen ha snöbollskrig.
Att alltid va varm i den stooora mysiga jackan, och när jag tänker efter , så älskar jag vintern, att mysa med vänner familj och pojkvän under julen, vintern är amazing tycker jag, visst sommarn är bättre, men vintern hatar jag absolut inte. Men höster däremot hatar jag , såå himla tråkig med bara regn regn regn och åter regn, då längtar man änna till vintern och sen till nästa års sommar.


+



+

= mysigt (y)

pusshej !

Skooog

ja, såhär ser det ut hela vägen in till ua.

M-blogg

Japp då sitter man på bussen hem och m-bloggar , tänkte slänga upp en bild också men internet är ju inte som sagt på topp här på bonnelandet så det funka inte , men när jag kommer hem ska jag göra bloggen snyggare , typ fixa så att menyn är större , tyvärr så kan jag inte fixa en header på ett tag eftersom min data har krashat så har inga bilder, jaja nu ska jag fortsätta njuta av utsikten på träd och granar . Pusshej :)

Dagens !

Linne-forever21 Stickad tröja-cubus Leggins-bikbok Klocka-uroch pen Halsband- (?) + vita tygskor och min orkesterjacka

Everybody dance now

Hejsan ! Nu ligger jag här hos linus och softar , vi har kollat på film och ätit å sånt , men nu ska jag mysa vidare . Pusshej :-d

on the road again

Nu tar jag bussen ner till stan, sen vidare till linus i lj . Fixar mer med bloggen ikväll.
P&K

NY BLOGG !

hej igen !
nu har man ny blogg igen, och denna gång ska man bli bättre på att blogga.
Men min data har lite damp just nu så vet inte hur länge den kommer att funka, så då kanske det inte blir så mycket bloggning.
Men jag ska nån dag köpa en ny webbkamera för min gamla suger verkligen, så få kommer det bli mer outfit bilder och sånt :)
Men mer från mig får ni nån annan dag, nu ska jag fortsätta redigera min blogg.
Pusshej :)