you make me feel like im living a teenage dream

hejsan! ska försöka börja blogga igen för jag saknar det endå lite, men kommer inte bli jätte mycket uppdatering menmen. ska dra och träna med brudarna inför cupen som är snart, så johanna kommer och
hämtar mig om 10 min. Hade!




.

orkar inte med bloggen längre, funderar om jag ska lägga ner den ..

tennnnnnnis

nu sticker jag till tennisen och bränner bort allt fett jag åt igår. får se vad som händer idag, skriver sen iaf!

this is the story of my life, this is the life i have been chosen

godmorgon! har inte lika brottom idag men orkar inte skriva så mycket. idag efter skolan ska jag träffa linus,vi drar nog hem till mig och myser lite sen drar jag på träning och han hänger med. så skriver nog ikväll igen, men nu ska jag dra mig, ska göra iordning mig och sånt.

gammal bild men dt jag har på mig

-

återkommer när jag har ngt roligt att skriva om, eller ja har massor men orkar inte.

-

godmorgon! har skit brottom så hinner inte skriva
ska träna idag också så det blir ett inlägg senare

i want to breakeven

hallå där! har precis kommit ur en lååång dusch, nu ska jag snart gå ner och göra pannkakor för vi har läxa tills imorrn, mår inte alls bra just nu, men inget jag tar i bloggen, bara linus vet. Men nu ska jag dra mig, hade så gott!

du är det finaste som existerar på denna jord, jag älskar dig med hela mitt hjärta

.-

godmorgon! har lite brottom till skolan så skriver snabbt, med mig är det toppen, idag ska jag va med linnda, allting flyter på som det ska just nu känner jag, göttans, skriver sen förmodligen oh ikväll blir det träning.

hade!

ohmajjgassshhh

statistiken går uppåt, fortsätt kolla min blogg (:
nu har linus dratt sig hemåt, jag sitter i mitt rum och dricker varm choklad, ska snart gå ner och äta lite kvällsmat, sen ska jag läsa en bra bok och sen slumra littee
så det här får bli godnatt då!

blir nog denna utfittan ;) imorrn!

i wanna lay you down in a bed of roses

hallå där och godmorgon! har klätt på mig och fixat till mig, så ska bara ner och äta frukost sen drar jag mig mot skolan, blir nog dålig uppdatering idag för ska vara med linus, men skriver ikväll om jag hinner! seeya !

linne-gina
kofta-lindex
byxor- haif(umbro)




if heaven is near, hell is closer

halli hallå!
ska snart dra mig mot sängen, läsa igenom so läxan och sen ringa linus. men nu ska jag torka mitt hår och dra mig mot sängen, vi hörs imorrn!

kärlek till laget <3

guitar hero <3

hallå där, har kommit hem å så nu, ska snart sätta mig och spela guitarhero, jag är verkligen inne i det spelet, jaja spela roll, ikväll blir det träning, men nu ska jag dra mig, skriver kanske ikväll!

haha en liten gammal bild på mig o söte viccan (:

skola -.-

hallå där! lovade ju lite bättre uppdatering idag så får slänga in ett inlägg nu på morgonen. Jag har sjukt ont i ryggen men det får la gå. Idag har jag inget planerat förutom träning, så vi hörs väll senare.

linne-gina
kofta-lindex
kjol-gina
thights-lindex

.

förlåt för dålig uppdatering, men ska bli bättre imorrn! nu ska jag lägga ifrån mig guitar-hero gitarren och läsa lite på so läxan, hinner nog inte göra det imorrn så gör det idag, kolla min blogg imorrn för då kommer bättre inlägg.
bye <3

chacha bloggen xd

godmorgon ! hinner inte blogga så mkt för ska ner på stan och kolla kannan, men skriver mer sen iaf.
bye

we wont break we wont die

förlåt för att jag inte skrivit, det blir bättre imorrn, men har haft en sjukt rolig kväll med linus som inkluderat Wii - spelande, snöbollskrig, slagsmål och dåliga förlorare ;) men nu tynger ögonlocken så ska dra mig mot sängen, hörs imorrn!

frankphone .. mhm :D

shenare! ska träna tennis kl 12, sen vid halv två kommer linus och vi drar till kannan, har ju utegångsförbud men jag städade hela mitt rum igår så fick gå på kannan då xd ska dra och byta om nu så skriver jag efter träningen ! have a nice day (:

i ♥ u

ringen linus nu, sen läser jag lite och går sen å lägger mig, ska träna vid tolv imorrn och vill inte vara trött så godnatt ♥♥

I have given all of my cards, and so have you ..

nämen tjenare igen, haha jag har så sjukt sugig fantasi, men whatever. Har precis kommit upp, har kollat på Mamma Mia med pappa xd men de va la allt nice de, och nu sitter jag här och väntar på att linus ska logga in på fb elle msn för han lova de, men han glömde säkert det. Men ska iallafall vänta tills tolv och se om han har loggat in, för behöver prata med han om lite saker :/
Här får ni iallafall en go låt och örhängena jag köpte idag!

Rascal Flatts- What hurts the most


inte så bra bild men orkade inte bry mig, 20 kr kostade dem iaf.

byee

svart, vitt och allt däremellan

hallojs! Är hemma nu, eller har vart ett tag, drog till torp efter skolan, skulle köpa fars dag present, drog dit med martin och viktor, jaja spela roll, har lovat mig själv att sluta shoppa och det ska jag klara, så jag undvek det, köpte bara en liten liten grej, ett par örhängen men dom kosta bara 20 kr så det gjorde inget hehehe :$ ikväll tänkte jag igentligen dra och kolla bohuskannan, och va med linnda, men fick inte för mamma, har ju utegångsförbud, stygg flicka, hahah ne skoja. Ikväll kommer linus hem, han har varit på the reef i danmark, typ ett as stort badhotell så jäkla nice, så jag ska prata läääänge med han ikväll :) nu ska jag gå ner och spendera lite tid med pappa, han hade köpt med sig chips och dricka  så det blir nog bra. skriver senare !

12 november

godmorgon! har lite brottom, för mitt internet är skitsegt så har väntat as länge. men kommer ett snabbt nlägg, skola blir det idag, sen blir det ingen träning för det är ingen som kan träna -.- dålig stil, jaja spela roll, händer väll inget speciellt idag, så jag skriver sen, hade (:

every long lost dream led me to where you are

hejsan! statistiken har sjunkit så ni får bli bättre på att läsa! Idag har jag vart i skolan, sen efter så stanna ja kvar lite med Henke o pontus, sen drog jag till tennisen, va skit hungrig men gick bra ändå, sen tog jag bussen hem, duschade och åt, och nu sitter jag här, saknar linus redan gör jag också :( men ska nog städa lite, sen läsa Twilight och lyssna på skön musik (: så ni får ha det toppen så skriver jag imorrn!

en liten bild från när jag och linus va ute i snön, den killen asså, man vet aldrig när han brottar ner en i snön -.-



Rascal Flatts-Bless the broken road

sök på youtube på rascal flatts, dem har faktist många bra låtar.


over and out

just one smile, and baby i can see

förlåt för inge bloggning igår men var somsagt med linus, och han åker till danmark idag så ville va med honom så mycket jag kunde. Men nu så har jag ganska brotttom för jag ska ta bussen kl 08.24 och jag har bara ätit frukost, ceya!

där har ni en dagens outfit också!
höres :D

this fucking snow, will it ever disappear?

Halloj!är inte på humör för att blogga men skriver för er skull. Idag ska jag va med linus, ska fira våran 11 månaders dag som igentligen är imorrn men han åker ju imorrn:( nu måste jag börja göra mig klar, hejdå!


<3

the passion is gone

är helt enkel för trött för att blogga, skriver när jag har glöden igen som krävs.
With love <3

jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

Godmorgon fellows! Idag är det skola -.- sen efter skolan ska jag träffa linus och göra något riktigt mysigt. Hinner inte skriva så mycket men ni får dagens outfit iallafall.


ni vet vart allt kommer ifrån för jag har haft det förr.

young and spoiled

Hallå där! Nu har jag precis kommit upp, kollade på ett nytt program, Ung och Bortskämd med mamma och pappa. Det va så sjukt jävla kul,det handlar om typ tonåringar, eller typ 18 och uppåt som blir så jäkla bortskämda av sina föräldrar så det finns inte, den bästa är en kille som heter Daniel som är riktigt riktigt feminin. Ni måste bara kolla på det, jaja whatever, ska snart stänga av datan, läsa lite twilight och ta det lungt, nu har pappa kommit hem från sthlm också så är väll med han ikväll lite, nu ska jag dra mig, hade!

alltid lika barnslig..

33 skoldagar kvar nudå

hejsan svejsan! förlåt för att jag inte bloggade imorse, men försov mig så hann tyvärr inte. Just nu sitter jag i mitt rum, har precis gjort lite julkort, eller ja, jag håller på har bara gjort ett hitt
ills, ikväll skulle jag igentligen tränat, men vi hade ingen tränare så det blev inte av, så det blir väll mest en slapp kväll, ska läsa lite twilight, tända några ljus, och allmänt slappa. Men här kommer en dagens outfit och en annan bild.

linne-forever21
kofta-lindex
jeansleggins-bikbok
hade smycken och sånt också, men hade tatt av det när jag kom hem.

riktigt usel kvalite, men ja, sådär såg det ut, ganska fult men orkade inte göra jätte fint.


HADE

buhuuuuu

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUHUUUUUUUUUUUUUHUUUUUUUUUUUU
vet ni vad? hemskaste saken har hänt : .....
- mitt försvarets hudsalva är borta och mina läppar är lika torra som sandpapper !
hade tre stycken för två dagar sen och nu är alla borta.
ska gråta mig till sömns idag
så godnatt


ganska så mycket sarkasm i detta inlägget, riktigt så farlig va det inte.

nice somfaan

Hejsan! Kom precis hem från stan, jag och linus blev sugna på donken mat, så vi drog ner till stan och köpte en M-meny, sååå jävla gott va de, nu är man lika bred som lång men det får väll gå. Det börjar bli riktigt kallt ute nu, så får börja använda tjocka jackan. Får se vad som händer ikväll, men nu ska jag iallafall måla naglarna, kolla någon rulle och sen sova, hade så trevligt !


Och förresten, ni missar väll inte MTV EMA 2010 ikväll, det börjar kl 20.00 med röda mattan och sen 21.00 drar själva musikgalan igång, med justin bieber och Eva longoria som värdar för kvällen. Artister som Shakira, Hayley Williams, Rihanna, 30 Seconds to Mars, Katy Perry, Ke$ha, Kid Rock, Linkin Park, B.o.B., Dizzee Rascal, Miley Cyrus och Plan B



om ni klickar på artisterna så kommer en låt upp som är ganska go :)




hade så bra!

lways forgive but never forget, learn from your mistakes but never regret

Shenare! Nu sitter jag i sängen, fortfarande inte påklädd,får ta och fixa det snabbt för linus kommer om fem minuter. Blir en dag med han, ska försöka vila så mycket jag kan och så, vi kollar nog på film eller något, och förresten, ska göra en ny header, ska ta bilder någon dag, bli nog budskapet som står ovanför i rubriken också i headern, får se hur det går, jaja nu kommer linus när som helst , tudeloooooooo

Wait just a second

Godmorgon ! Nu är jag uppe, idag kommer bli en riktigt slapp dag, har inget planerat så det blir väll att försöka bli frisk, ta ett bad eller något, och senare så får vi se. Har förresten börjat läsa om Twilight böckerna, har redan läst dom men tänkte börja om för det var så länge sen. Har inget mer att säga tyvärr, men jag bloggar lite senare så får ni ha det så gott !

ni får en bild från i somras också !

Totally Random

hejsan! sitter hemma nu, har vart någonstans jag inte tänker säga vart, vet inte om jag får. Jaja, jag ska väll börja dra mig mot sängen, ska hinna tvätta bort mascaran, bädda upp, och prata med linus innan jag ska sova också. Vet inte riktigt vad jag ska säga, men har vart en ganska go dag, med en riktigt go kväll kan jag lova er! Imorgon har jag inget bestämt, ska mest slappa, och kanske hjälpa bror med flytten, får se, pappa drar till sthlm imorrn också, vill hänga med :(
Har inget mer att berätta nu så, ni får ha det bra!

saknar nathalie mkt :( fast träffa henne idag heheheh :$
Byee

i want to prove, so you can understand, how much i love you

hejsan! nu sitter förmodligen jag och linus, och kanske några mer på kannan, vi har väll ganska så kul antar jag, eftersom jag kanske inte uppdaterar innan ikväll så gör jag ett litet tidsinställt inlägg, vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag och linus drar och äter hos mormor sen också, så jekla gott att äta där heheh :$
men nu ska vi fortsätta kolla på matcher, tror Haif 95 spelar så får väll heja på dom då :) hade så gött


vet att jag ser ut som ett mongo haha

and my heart is.. broken

godmorgon härliga människor!
nu ligger datan i sängen, ur högtalarna pumpas P!nk låtar och jag går runt här i rummet och plockar lite kläder som ligger på golvet, kl 12.23 ska jag ta bussen ner till stan och möta upp linus, sen drar vi till kannan och kollar läget, och sen får jag se vad som händer. Här kommer iallafall en dagens outfit och dagens låt, så hörs vi senare, kanske inte innan ikväll, men ska göra ett tidsinställt inlägg tror jag, så ni
får något att läsa.

linne-gina
kofta-lindex
jeans-hm
+ smycken och sånt som jag inte fixat än


p!nk- Please don't leave me

skräck var ordet jappjapp

hallå där!
statistiken höjer sig, härligt att höra!
har inte så mycket att säga, linus har iallafall dratt sig, han skulle va barnvakt så han kunde inte stanna :(
vi har kollat på så sjukt mycket film de senaste två dagarna, vi har sett:
The Hole
Mirrors 2
A perfect getaway
The collector
Dark Mirror
&
The human centipede
den sista var så jävla rå asså, handlade om en man, som kidnappar tre människor och opererar sedan ihop, mun mot rövhål, på dem tre. såååå jävla äcklig, så typ när den första personen äter så bajsar den i den andras mun som sen bajsar i den tredjes mun, jag tror jag spyr, seriöst man blev verkligen illamående. jaja där har ni lite tips på filmer om ni gillar skräckisar, för det är bara skräck hehe.
imorrn har jag lite planer men berättar tyvärr inte, sorry guys.

haha sorlig, ful var ordet ja xd


saknar mina bruds nu <3


har inget mer att säga, så seeya all

four lattes and three hours later

godmorgon ! runt kl 12 dyker nog linus upp, vi ska la mest mysa, är fortfarande osäker på om jag ska träna eller inte, tror inte jag ska det för är fortfarande riktigt förskyld. men saknar det så mycket :(
innan baby kommer ska jag hinna äta, och göra mig klar, så nu hinner jag inte skriva mer.
men kommer en outfit som jag troligtvis kommer ha på mig ;)
fast med svarta leggins tror jag

-

godnatt !<3

22.56

shenare ! har vart på stan nu, eller ja kom hem för ett bra tag sen, men har inte orkat skriva förens nu. gick in på blogg.se och såg att många fler hade kollat min blogg idag än tidigare, så då får man ju mer lust att skriva. va ju somsagt nere på stan förut, de va öppet till åtta och de va erbjudanden i butiker och sånt. hittade en cardigan/kofta på rean, blev 125 kr istället för 249, toppen. ni får en bild här nere. Imorrn så blir det att va med linus, får se om jag går på träningen för känner mig fortfarande ganska dålig. Men vi ska iallafall kolla på film, mysa och sånt, så det blir nog en ganska lugn dag, helt galet hur mycket jag älskar den där pojken ! nu ska jag sluta babbla, sätta på lite god musik, och ta det lungt, sätter kanske på en film, lägger mig under en filt och gör en "sarasberömdavarmachokladmedmassahemligaingredienser". Här kommer en bild på koftan, och lite go musik som man blir lite piggare av i höst mörkret!




cardigan- lindex 125 kr

är riktigt nöjd faktist, men nu ska jag göra allt det där ovanstående.
jay sean- 2012(it ain't the end)


P!nk- Raise Your Glass

Får se om jag skriver sen, om inte så godnatt !

don't look back in anger

hejsan ! har lite brottom just nu, ska ta bussen som går 24 över och innan det ska jag hinna fixa lite grejer. men vad gör man inte för sina läsare ;) kommer en outfit här, och så en bild på mitt nystädade rum,för det är inte ofta det är städat.


dressing and hair



inte riktigt klart men en bit på väg iaf

nu ska jag ta bussen så ni får ha det så gött så skriver jag kanske ikväll !

some times i wish i were an angel

jag suger på att blogga, jagvet, men finns liksom inget att blogga om, har ingen som helst fantasi, så tro inte att jag kommer blogga jätte mkt nu framöver, får se hur mycket jag orkar.
idag så blir det en slapp dag, städa rummet, film och sånt, drar kanske ner till staden ikväll för det är ju öppet längre. igår var jag med linus, och han gillar inte när jag sitter vid datan så gjorde heller inte det. vi kolla på massa skräckisar, jag blev typ skitskrajj av en clown men om man har en modig kille brevid sig så går det bra. idag tänkte jag även fota lite, kanske en ny header vem vet. nu ska jag sluta babbla så här får ni dagens outfit !

transparent skjorta- bikbok (ny)
jeans-hm
örhänge-jc


cya

I've gotta go my own way

jävlar vad förskyld jag är, inte kul på lovet men fick spela kannan iaf. dessa två dagar har spenderats med amanda och det har vart riktigt najs, och idag så har vi vart på torp, fick köpt mig en bh och tre trosor, och en transparent skjorta på bikbok. nu har amanda åkt hem och jag har ätit köttbullar,klyftpotatis och kanelbulle :$ har även tänkt att städa efter igår, men har ingen som helst ork  kroppen att göra deet. imorr blir det att va med saknade linus, vi ska väll mest mysa,kolla på film och sånt, får se vad vi hittar på, längtar :) men nu ska jag ta och skaffa mig ett liv, gå och snyta mig och röja på rummet.

hade !

@ my place

nu sitter amanda brevid mig och nördar super mario. snart ska vi dra oss till torp, får se vad man köper där. vi har iallafall tatt vårat gamla vanliga sara amanda snack :D men nu ska jag spela en bana så ni får hade så jätte bra då :D
bloggar sen efter torp !