we gotta turn this club into a jungle

hejsan ! idag mår jag lite bättre, ingen feber iallafall längre. Igår va ju somsagt kannan, gick inte vidare, vi spelade väll sådär, men jaja, tagga intersport cup nu då, eller va den nu heter. idag så har vart en rätt lugn dag, städa mitt rum lite, tog ett bad, raka benen och sånt,  sen kom linus ngngång vid halv 1, sötnosen hade köpt med massa godis till sjuklingen jag, så gullig e han. vi kolla på film och mös och sånt, brottades även där jag van mohahah :D ne skoja, jag är ganska klen ehehheh :$ sen tog han tåget hem vid 5 för han skulle göra ngt hemma, och nu så har jag käkat massa godis, kollat på tv, kollat bloggar och fejjan och sånt. kommer en sleeten outfit som jag hade idag och även dagens låt, imorrn så ska jag sova över med amanda, kommer bli så jäkla kul, har saknat den bruden. jaja nu ska jag sluta skriva så ni får hitta på annat !



ke$ha- we R who we R


hade så gött !

kannan, TAGGA !

FÖRLÅT ATT JAG INTE BLOGGAT!
men har helt enkelt inte haft orken, har inte mått så jätte bra de här sista dagarna och idag vakna jag upp med feber och ont i halsen när jag ska spela kannan, får göra så gott jag kan, ne nu ska jag börja packa, hade !

Clouds of sulfur in the air Bombs are falling everywhere

godmorgon alla härliga människor här i iskalla Sverige !
idag så har jag lite sovmorgon, börjar kl 9 så det är rätt gött.
Vanlig dag i skolan antar jag, går till tio i tre sen drar jag mig till stan träffar linus förmodligen och sen vet jag inte, ska hinna köpa lite mer godis nu när det är så billigt ;) får se om jag tränar tennis idag, har riktigt ont i halsen så får se på det, annars blir det en ganska lugn dag.
här kommer iallafall dagens outfit och dagens låt:


gammal bild men exakt det där har jag på mig :p
linne-gina
jeans-hm
kofta-vero moda, fick av linus mamma :):)


låten:

en riktigt gammal men go låt . heartbreak warfare- john mayer


hade så gött så hörs vi senare!

i cant believe it

bloggar imorrn, har plugg och ska hinna äta också, ska försöka lägga mig innan elva idag iaf, hade så bra !

tagga fysik prov ..

tjenare moss ! haha fy va fult xd
idag så har jag fysik prov, och jag är ju grymt smart så när vi hade fysik igår så glömde jag lägga ner boken, smart jagvet -.-
jag va iallafall med linnda igår, de va sjukt najs, snacka lite musik och sånt. idag så drar jag te stan efter skolan och är med linus fram till hans konfa, sen drar jag på träning. jaja nu ska jag dra mig, ska hinna äta frukost och packa gympagrejerna.



cya!

hello

OMG, ahaha jag fick två frågor ahahahhaah
jag är lite mobbad ja men får väll ta och svara på dem då :D
liiiisaaaaaa om like im the only one that ever dance:
ja har frågoor

.va använder du för smink, typ vikka märken o produkter?
.är du lång?
.vrf börja du blogga?
.vad väger du?



sv: jag använder mascara varje dag, använder en blå typ lumene för jag är lite känslig mot mascara och så är den bra tydligen :P sen så när jag har lust så använder jag täckstift om jag har någon finne, tror det är en maybelline dream mousse concealer som jag tar om jag har någon finne, sen borstar jag några drag på maxfactors creme puff och drar över ansiktet.
haha nej jag är värkligen inte lång, är runt 165-166 cm (A)
jag vet inte riktigt, tänkte det va lite gött att skriva av sig ibland, sen så gör nästan varenda själ i ua det, menar tjejerna alltså så hängde på det :P
jag vet inte riktigt vad jag väger, men runt 50-51 kanske 52, har ingen aning men nånstans kring där.





pollyy om
like im the only one that ever dance:

berätta något som inte så många vet om dig

sv: haha okej, ehm jag körde cross när jag var liten, har även gått i hockey, älskar moppar och åka snowboard. Min största dröm är att få bli proffisionell snowboardåkare. Det finns inget jag älskar så mycket som Kent(förutom linus ofc men). Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva men.

ja
26 Oktober, 20:56

hey

hallå där ! har lite brottom för försov mig lite, men lite bloggning hinner jag med!
Idag så äre skola, matte prov sista lektionen -.- sen ska jag va med :


LINNDA! så jävla kul va länge sen nu :
så här kommer dagens outfit !


fick bli en gammal bild för hinner inte ta en ny !

ganska gammal låt men rätt go
kanye west - runaway

like im the only one that ever dance

hejsan hejsan gott folk ! har vart upptagen hela dagen så har inte kunnat blogga,men kommer ett snabbt inlägg här, har vart i skolan, drog till norgården, hämta linus och tog bussen in till stan, vänta på jojje att han skulle ge mig mina pengar men så gav han dom mig inte -.- jaja spela roll, sen drog jag på kvartsamtal, fick höra att jag fick as bra resultat på provet, härligt härligt ! sen drog jag direkt på träning och sen hem, har duchat och sånt nu så ska plugga lite sen ska jag gå ner och kolla när zlatan spelar :)
en fråga jag fick förut !
Anonym om we gonna live like it's the end of the world:
kan inte du ha en frågestund snart?

sv: jo det är klart jag kan, men kommer säkert inte bli några frågor, men okej jag startar en frågestund nu och dem som vill veta något får skriva det så svarar jag på dem frågorna så fort jag får tid !
kommer en låt här också för orkar inte lägga upp någon bild !

only girl- rihanna
en låt jag lyssnar på när jag måste dansa lite, så jevla go :)
sleep tight gott folk !

we gonna live like it's the end of the world

godmorgon kära människor !
är riktigt trött idag även fast jag inte gick och la mig sent, det är väll skolan som börjar ta sig nu, skönt med lov snart då !
kommer en snabb dagens outfit och låt också !



2012( It ain't the end) - Jay Sean ft Nicki Minaj


hade så bra idag då !

we can light up the sky, if you stay by my side

kommer en liten go låt här också i min paus från pluggandet
kommer kanske en bild också-




filmen stardust är också riktigt bra faktist , men detta säger jag godnatt, för måste verkligen plugga, har inte gjort något alls typ än.

Med dig lever jag i en dröm ♥

Johnny Linus Alexander Dauksz Karlsson ♥
det är för dig jag lever, utan dig är jag inget. Du kom helt plötsligt och jag blev kär på direkten, men jag vågade aldrig säga något. Jag gick alltid i korridoren och kollade på dig, och jag älskade varje gång efter språket då jag fick sitta med dig i matsalen. Vi var bara vänner då men jag gillade dig så mycket mer, varje gång jag såg dig så lös jag upp, jag försökte dölja det, jag var så stolt över dig, du är det finaste jag har. Att du blev min kan jag fortfarande inte fatta, det är för perfekt för att vara sant, men jag vet, att jag ska kämpa för oss två genom allt, det är inget som kan sära på oss. Även fast vi har våra bråk, och inte alltid älskar varandra lika mycket, så kommer jag aldrig låta dig gå, för utan dig är jag inget. Jag vill vara din föralltid och aldrig låta dig gå, det är du som bestämmer ödet för oss båda. Att höra när du viskar i mitt öra att du älskar mig är den bästa känslan som finns i hela jorden. Det är snart ett år, ett helt jävla år med dig, det har gått så otroligt fort, och det har vart den bästa tiden i mitt liv. Att känna att alltid ha någon vid sin sida, och stöttar en som du gjort, betyder så otroligt mycket för mig.
Älskling, det är du och jag föralltid, du lyser upp min värld som inte äns solen kan göra. För utan dig är jag inget, zero, noll.



dem flesta bilderna har nathalie tatt, så här kommer en länk till hennes blogg !
tryck häääär




next : plugg -.-

ja som ni ser så måste jag börja plugga, har matte prov och fysik prov, en svenska uppsats och en läslogg, ja ganska så mkt om man säger så. och idag har jag mest chillat, smsat med lite härligt folk och träffat en och annan. jaja vi får se vad som händer ikväll om jag kanske drar till ngn för pallar inte va hemma

linne- new york
jeans- hm
kofta- vero moda ?



får se om jag skriver ikväll eller imorrn !


glasäpplen

tjenare ! ligger i sänger och lyssnar på kent, kollar snowboards och bara chillar, så jävla najs !
är så sugen på att bara dra ut i backen nu, men snön måste komma och måste hitta ett par bindningar först kan inte åka annars buhuhuhuh :(
ska köpa ny snowboard jacka också trorjag, blir en från burton trorjag
nu ska jag sluta babbla och börja plugga, har två prov nästa vecka !
vi hörs senare !

update

blir inte till att beställa de som jag la ut utan har hittat lite nytt, är fortf. tveksam om jag ska välja den vita eller den svarta skjortan, jaja här kommer det, och med detta säger jag godnatt så hörs vi imorrn !

cya

ta mitt skimmer, för jag brinner

Tjenare nu så tränar jag förmodligen tennis, har gjort ett litet tidsinställt inlägg för hinner nog inte blogga när jag kommer hem, för då ska jag duscha, så ska min bror hjälpa mig lite med läxor och sen tar jag första bussen till linus, ska försöka slänga in ett inlägg hos han annars så kommer det ikväll. Ha en super fin lördag allesammans !


haha sjukt gammal bild ;)

som hänt mig

hallå där och godmorgon ! mår jätte bra idag för veckorna går sjukt snabbt nu :D redan fredag liksom, mindre kul är att denna helgen måste jag plugga gaanska mycket, har inte äns kollat upp va vi har i prov, vet bara att de är fysik och matte. men här kommer iallafall dagens outfit och dagens låt



kent - socker



hare :D

and i was spendng all my time, at you

godmorgon !
slänger in en snabb dagens för har ganska bråttom !


seya

sluta gör massa cover, ni suger bara sönder heheheh

och här kommer en åsikt !
Det här är vad JAG tycker och låt mig tycka det, men måste berätta en sak, jag satt och lyssnade på kent förut, och så kommer någon jävla cover av någon caroline wallin eller något, som gjort en cover på utan dina andetag, och jag blir bara så sur, seriöst det finns inte och kommer aldrig att finnas någon som gör kent låtarna lika bra som kent dem själva. Det var nog den värsta covern jag hört, den förstör hela låten, hon kanske sjunger fint men det är inte det som är grejen, det finns ingen känsla, ingenting, kent kommer alltid att vara dem bästa att förmedla känsla, blir så irreterad på dem som smutskastar kents låtar




beställa :D

hejsan, måste bara slänga in ett inlägg också, ska förmodligen beställa lite saker från hm när jag får mina pengar, blir troligtvis detta !



hare så gött !

fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten

hallå där !
en riktigt trött sara som skriver. Idag så har jag iallafall varit med amanda, vi tog oss hem och softade ganska länge, fick prata om lite saker och sen så pluggade vi LITE. Men vi fick lite gjort iallafall, sen så drog vi på träning, var intervall och styrketräning, jag ska bli biff, eller jag mena ännu biffigare ;) så nu är jag duschad och riktigt trött, nästa på schemat står PLUGG !
åh orkar inte med alla dessa prov och läxor, orkar inte med hela skolan !
det blir att plugga franska, men har glömt boken i skolan så det är ganska lyckat ja, får fjäska lite för sanna så hon kanske skriver dem (A)
sen så har vi även hemkunskap, fysik och matte att göra
ITS KILLING ME !
jaja hade så gött
schlänger in en sctekar bild också ;)

chilla lungt gott folk !

blue green and white

hejsan hejsan ! är faktist på riktigt bra humör idag, vet inte varför men :D
kommer iaf dagens outfit och dagens låt :D




hinner inte slänga in dagens låt,  pusshajj

in a hurry

hejsan , slänger in en snabb dagens outfit !




cyea !

hello

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT <3
för jag inte skrivit, men har verkligen mycket med skolan nu, har tre prov kvar, och två av dem är verkligen mina favoriter, fysik och matte -.-
jaja så kommer nog inte bli så mycket uppdatering dagarna fram tills lovet, men ska försöka så gott jag kan, nu ska jag öva på kemin tills imorrn, panik har inte äns läst det en gång :O
jaja ha de så gött så hörs vi nån dag :D

jappM

hejsan , förlåt för sjukt dålig uppdatering idag, men har haft riktigt ont i ryggen så har knappt kunnat gå, men jaja, ska bli bättre, eller ska försöka iallafall, men nu ska jag plugga på kem provet vi har på tisdag, ha de så gött !

hej

går och lägger mig nu, ska upp 8 för att spela fotboll , INTE TAGGAD !
hare gött så bloggar jag förmodligen efter kl fyra imorrn
hare

visst är det dumt av mig, men jag blir så blind

godmorgon gott folk, en nyvaken sara här, men skönt att det är fredag iallafall, idag ska jag träna och sen vara med linus, ska försöka blogga innan jag åker till träningen, men här kommer iallafall dagens outfit och dagens låt !






låt :

dum av dig - Daniel Adams-Ray

hej

drar mig till skolan nu , eller om en stund men ska hinna äta frukost också. jaja här kommer en gammaoutfitbild

W A N N A B E

wannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabe
wannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabe
wannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabe
wannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabe
wannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabewannabe

gubben i lådan

shenare shenare, slänger upp någon random bild snart men det är så svårt nu mitt i terminen att hinna med bloggen, har läxor och prov hela tiden, men ska försöka blogga mer på helgerna om jag kan, men nu ska jag ta en riktigt städning i mitt rum, jag gör det nästan varje dag men det ser bara värre och värre ut hela tiden ?
Någon som har svar på det ? Ja ja spela roll här kommer någon bild, spänningen lider vilken det blir :P


fick bli en bild på mig och linus, haha ovanligt -.- nej men alla mina blder har försvunnit så har inga från i somras förutom några jag hittat på tex nathalies blogg och sånt, så tack för den andra bilden på mig linnda och nathalie,
lääääänk
http://nathaliekindhult.blogg.se




ha de så gött gott folk !

gosh

drar på träning om en stund, får se hur det går för har förjävla ont  knät, men jaja, har gjort köttbullar och potatismos, sååå hääääääääääääääääääääääääääääär bra blev det , hade så bra !

running up that hill

drar till skolan, måste hinna packa gympapåsen innan 5 min så hinner inte dagens outfit, hare gött !

lie

går ner och kollar på sverige-holland.
höres imorrn !
bye

som i en saga

är hemma från skolan, har världens jävla mensvärk gott det, inte konstigt att jag fick utbrott på alla i skolan idag heheheheh
är hos mormor just nu för pappa fyller år idag, grattis pappa  ♥

kommer en ny header snart kan jag lova, jaja bloggar om en stund !


hello hellow

godmorgon, skriver snabbt för måste läsa igenom so:n lite till. har bara läst allting en gång så vi får hoppas att provet går bra , igår var världens bästa kväll, så jävla mysigt, jag och linus såg norrsken btw, as nice va det .

goodmorning !

godmorgon ! idag är jag på topp humör, jag och linus har vart tsm i 10 månader och jag känner mig bättre i förskylningen ! jaja här kommer en snabb dagens outfit !

hade :D

hejsan svejsan, nu har jag plockat ihop lte på mitt rum fast det ser fortfarande förjävligt ut. jaja, idag så har jag känt mig riktigt förskyld och sånt, så har mest bara tatt det lungt. har kollat på present till pappa som fyller på tisdag får se vad det blir till honom, men nu ska jag plugga lite på so för vi har prov på tisdag och imorrn kommer jag inte hinna plugga för imorgon är det min och linus 10 månadersdag ! så vi ska mysa lite, blir nog att ligga ute och prata, kolla på stjärnorna och sånt, vi hörs kanske imorgon !

en bild jag och linus tog häromdagen


- Att uppleva den eviga kärleken tog mig bara 13 år ♥

.

uppdaterar någon gång då jag orkar
på schemat :
STÄDA .. -.-

in school

nu sitter jag i skolan och har svenska, ska skriva om en författare , men det suger somfan, så vi chillar mest. ska träffa linnda och nathalie efter skolan och efter det drar vi till rockcafé i kyrkan. blir att sova hos linnda i kväll också. nu ska jag skriva lite mer, ha de så gött :D

hejsan svejsan !

godmorgon !
nu är jag uppe, ska ner och äta också, har ju sovmorgon till 9 så det är lite härligt. Dagens outfit kommer här också.
Idag efter skolan ska jag träna, efter det så duschar jag och jag åker med linus när han ska träna, så kommer hem runt 8 eller så.
Ha det bra så länge !

en gammal bild, men ungefär det jag har på mig.



now : homework (n)

hejsan. nu har jag tränat, och efter det stack jag hem och duschade och så körde pappa ut mig och viccan till torp, hittade inte så mycket, bara ett par vantar, men nu ska jag plugga lite so för vi har prov snart på 20 sidor, och jag har inte börjat, men nu ska jag plugga, så vi höres imorrn, ha det så gött :D
chilla lungt

wie

hemma nu, har svinit ont i magen men får väll ta mig igenom träningen idag. höres sen trorjag väll ;)

morsning korsning ?

blir ett snabbt inlägg, ska hinna packa min gympapåse, äta frukost. här kommer iallafall dagens outfit !

linne med öppen rygg, mörka jeans och smycken

nu : skolan

jag börjar bli dålig på rubriker, vet inte riktigt vad jag ska skriva. men somsagt så drar jag mig mot skolan alldeles snart, blir en seg dag slutar runt 3, efter det så blir det nog hem med linus, vet inte riktigt vad vi hittar på men.
här kommer iallafall dagens outfit!

jeansleggins med lappar för knäna, mörkblå tröja
+ smycken
+skor



höres !

all this crap, and blueberrys running around






en litenv härlig bild från i somras, SAKNARRRR !
hinner inte med dagens outfit men jag har mörkblåa jeans, vit topp och lite annat

just live your life

hejsan, har letat fram lite gamla bilder som jag tänkte visa inte så kul kanske menmen.







fan va man tänker tillbaka på sommarn, helt otroligt var den <3

såg en video förut, om en man utan armar och ben, han var jätte glad även fast han inte kunde göra nästan något likadant som andra, det får mig att tänka på alla som klagar på sig själva, jag gjorde det förr men orkar inte längre, jag får helt enkelt leva med hur jag ser ut, jag ska leva mitt liv, vara glad varje dag, inte ska lite extra fett få hindra mig :D

this is the start of something new

hejsan, idag har jag haft en riktigt chill dag, härligt med sånna ibland också, har så mycket att göra på dagarna så glömmer att chilla ;)
jag vaknade, åkte och tränade, pappa hade köpt någon slags byrå till mig, lite fräck va den men vet inte om jag ska ha den. åkte hem och åt, tog mig en promenad ner till okq8 där ett paket från hm väntade på mig. beställde för över en månad sen ett par jeans och den där transparenta skjortan, men eftersom den va slut skulle den komma denna månaden,  så jag avbeställde den, och ändå kom jeansen såhär sent, dåligt av hm men spela roll :p
och igår va jag, amanda och vican på torp, jag fick köpt mig en vanlig tröja, nu har jag inte så mycket mer att säga, imorrn blir det match sen så ska jag direkt hem till linus, vet inte riktigt vad vi hittar på men bloggar imorrn innan matchen eller på kvällen.


vackert städat rum jagvet



höres gott folk !

haaaj

har tränat och nu drar ska jag äta, visar sen vad jag köpte på torp igår.

.

känner mig konstig idag så orkar inte blogga sorry, men ska försöka skriva sen, jaja höres .