Bild från skolan

sitter på bussen till torp just nu, har ett par ärenden att göra.ska sedan hem och sen träning, hörs se senare!

-,

är ute på en sIväng med tina. Hejhej!

In till staden

nu sitter jag på bussen inte till staden. Ska träffas älskling sen vet jag inte vad vi gör. Nu är jag snart vid kampen så hörs senare.!

my heart was freaking out

nu är jag hemma hos linus han spelar och jag ligger och väntar på han, har käkat på butlers också, riktigt mysigt :) skriver kanske sen, hejsålänge! Bild, från idag.

-

var och lunchade med linnda idag innan vi drog och dansadw. Nu sitter vi i bilen hem och när jag är hemma ska jag kolla på idol. Hörs senare !!

it isnt over

hallå där, sitter hemma just nu men ska snart till stan. Outfit kommer snart, och en annan bild, hörs senare

Godnatt!

går och lägger mipluggar lite, imorgon blir det vandring med klassen, inte kul -.-

when life is larger than you imagine, you think life will show you what life is about, do it yourself

hallådär, förlåt för dålig blogg de senaste dagarna, men har ganska mycket just nu och då blir bloggen lidande. Men ska försöka bli bättre, just nu sitter jag och kollar på idol och pratar med älskling. Kommer bild på något ikväll, men vet inte riktigt bra . 
två bilder ifrån stockholm

Bild från idag när jag och amanda palla äpplen

skriver när jag är hemma

-

Malta 2012!!!!!!!!!! Sitter på bussen skriver när jag är hemma hejsålänge!!!

Outfit


ööh

hejsan! lovade somsagt dagens outfit förut, men min mobil krånglade och ville inte lägga upp fotot. Jaja ikväll har vart en toppen mysig dag med amanda och viccan, har snackat om massvis med roligt!! Jaja nu ska jag lägga mig, har såklart eng läxa tills imorgon men har inte böckerna med mig -.-
här kommer en bild från förra veckan, har tyvärr inga från ikväll. Godnatt!

ensamheten är inte så farligt, tvivel är värre

godmorgon! nu e jag vaken, återigen ganska tidigt men kan helt enkelt inte sova längre. igår kväll städade jag lite, men kollade mest på tv o så orkade inte riktigt med att plugga. Idag ska jag först ta mig en sväng ut mot torp, köpa lite grejer inför ikväll då viccan och amanda kommer över till mig o vi ska ha det allt trevligt. Så idag kommer jag att spendera mig tid på torp mest och sen ikväll med tjejerna, Skriver senare innan jag åker om outfit och sånt. Hejsålänge!
här är en bild på den trippeltången jag vill ha, verkar sjukt bra!!!

when all the people laughing in your face, show the finger and I promise it will be silent

Hejdär! Här sitter jag ensam på rummet, älskling åkte precis, han skulle igentligen sova här men åkte och träffade några kompisar han inte träffat på evigheter. Jaja jag överlever, får helt enkelt ta och röja på rummet, göra en läxa och allt dedär tråkiga. Har somsagt varit med linus hela dagen, vi har sett på film, ätit, tv, ätit och ätit, hehehhe ..
Nu ska jag ta och börja plocka lite på rummet, later
bild från skolstarten, jag och mina fina tjejer!

Dagens outfit !


wake up

godmorgon! jag är redan uppe kan inte sova längre pga att jag sov så mycket igår. Har inte jätte mycket på hjärtat men kan berätta att idag så ska jag vara med min älskling, har inte varit med han på flera dagar så saknar han :( skriver sen och då får ni även en bild på dagens outfit och sånt. Hejsålänge!

tävling!!

jag är med och tävlar hos vadfanskajagheta.se om en valfri märkesprodukt!! va med och tävla du också!

Damn you


We do not see things as they are. We see them as we are.

Hej! Har inte bloggat på länge, eller jo fast jag har bloggat på nattstad men jag tyckte inte det va så bra för det va krångligt att byta design+ att headern va konstig. Så nu tänkte jag försöka här istället ett tag iallafall. Nog om det..
Idag är jag sjuk, feber+förskyld ville igentligen gå men fick inte för pappa -.-
Så här kommer några random gamla bilder
Eskilscupen 2010

sommaren 2011 <3

det var allt, bloggar nog mer sen, hejsålänge!